Server hiccups/lag/not responding

In this forum you can write about anything that does not fit in other forums.
This includes generic Oric talkings and things that are totaly unrelated but want to share with people here :)
Post Reply
User avatar
Dbug
Site Admin
Posts: 2618
Joined: Fri Jan 06, 2006 10:00 pm
Location: Oslo, Norway
Contact:

Server hiccups/lag/not responding

Post by Dbug » Sat Dec 16, 2017 10:55 am

I guess I'm not the only one who had problems with some of the Defence-Force thing sometimes not answering, and then everything been ok for a while, and then fail, and again, etc...

My question is: If you had these problems before, has it been happening again this last week, or is it actually perfectly ok all the time now?

User avatar
Chema
Game master
Posts: 2247
Joined: Tue Jan 17, 2006 10:55 am
Location: Gijón, SPAIN
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by Chema » Sat Dec 16, 2017 12:38 pm

In fact I did had some of these lately, but cannot tell from when. I experienced similar lags on another forum and I changed network operator lately because my connection was giving me problems.

I thought those lags and errors were caused by a combination of my connection and some kind do problem with phpBB...

User avatar
Dbug
Site Admin
Posts: 2618
Joined: Fri Jan 06, 2006 10:00 pm
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by Dbug » Sat Dec 16, 2017 1:04 pm

Could you tell me if that still happens this weekend?

Basically it has stopped for me, and that seems related to something I changed in the server configuration, but I'm not 100% certain why it happened.

User avatar
Chema
Game master
Posts: 2247
Joined: Tue Jan 17, 2006 10:55 am
Location: Gijón, SPAIN
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by Chema » Sat Dec 16, 2017 11:13 pm

Did not happen lately. I will let you know if this changes.

Another, most probably unrelated, thing I notice with my iPad and Safari is that I get disconnected from the forums (another one first, and this when we upgraded to the new version of phpBB) and have to login agin from time to time. But that must be something totally different.

Just in case you have a clue :)

User avatar
iss
Squad Leader
Posts: 620
Joined: Sat Apr 03, 2010 5:43 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by iss » Wed Feb 07, 2018 8:56 pm

Hi Dbug,
server work fine for me, but I found that the nice DF forum icon is missing - http://forum.defence-force.org/favicon.ico .
Else http://defence-force.org/favicon.ico and http://osdk.defence-force.org/favicon.ico are OK! :)

User avatar
Dbug
Site Admin
Posts: 2618
Joined: Fri Jan 06, 2006 10:00 pm
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by Dbug » Wed Feb 07, 2018 10:17 pm

Is it working better now?

User avatar
iss
Squad Leader
Posts: 620
Joined: Sat Apr 03, 2010 5:43 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Re: Server hiccups/lag/not responding

Post by iss » Wed Feb 07, 2018 10:48 pm

Perfect! Now my bookmarks toolbar looks nice, thanks. :).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests